Engleski jezik – instrukcije

15,00 

Opis

Engleski jezik – instrukcije

Ice cream! To je vjerojatno jedna od najdražih riječi koju itko može vidjeti tijekom vrućih ljetnih dana, a i to je jedna od prvih riječi engleskog jezika koju djeca nauče.
Obratimo li pozornost, engleski jezik je svugdje oko nas. Najveća filmska industrija se nalazi na engleskom govornom području i najpoznatiji filmovi su uvijek na engleskom jeziku. Neke naše najdraže serije su isto na engleskom jeziku. A tek glazba! Svatko je bar jednom pjevušio neku pjesmu na engleskom jeziku. No, engleski jezik tu ne prestaje, većina sadržaja na internetu je na engleskom jeziku i bez znanja engleskog jezika ne možemo iskusiti puni potencijal interneta.

Nisi siguran kada ide present simple ili present perfect? Past simple, present perfect, past continuous ti zvuči isto ili ne znaš kada koje upotrijebiti? Nisi siguran koja je razlika your i yours? Što se dogodilo s riječi Shall? Kada se koristi will i going to? Pasivne i aktivne rečenice ti zadaju glavobolju?

Ne brini, mi smo tu kako bismo ti pomogli savladati engleski jezik bez muke. Naš tim profesora s dugogodišnjim iskustvom su tu kako bi ti pomogli da savladaš engleski jezik i uspješno položiš engleski jezik u školi.

Amor Lingua organizira instrukcije iz engleskog jezika za učenike osnovnih i srednjih škola. Mogućnost instrukcija uživo na Učilištu ili ONLINE preko laptopa ili tableta ili mobitela.