Hrvatski jezik za strance – one to one

350.00 kn3,000.00 kn

Očisti

Opis

Hrvatski jezik za strance – one to one

Učilište Amor Lingua nudi mogućnost učenja i usavršavanja hrvatskog jezika.
Bilo da vas je potakla ljubav prema slavenskim jezicima, kultura ili hrvatska povijest, poslovne ili privatne potrebe, Amor Lingua odgovara na svaki vaš izazov.

Naši su predavači diplomirani profesori hrvatskog jezika i književnosti s višegodišnjim iskustvom u poučavanju hrvatskog kao stranog jezika. Oni su organizirali nastavni program koji prati CEFR, odnosno ZEROJ (Zajednički europski referentni okvir za jezike). Prema tom okviru, nudimo tečajeve na svim stupnjevima znanja jezika (od A1 do C2).

Nastavni sat organiziran je tako da obuhvati sve aspekte učenja jednog jezika: čitanje, pisanje i govor. Jezične i gramatičke vježbe, vježbe čitanja i pisanja održavaju se isključivo na hrvatskom jeziku. Samo je na početnim stupnjevima moguće minimalno korištenje engleskog jezika.

Ako ste timski igrač i težite međunarodnom okruženju, za vas je grupni tečaj, a ako želite potpuno individulizirani pristup, prijavite se na individualni tečaj.

Učilište Amor Lingua nudi i treći tip tečaja, takozvani “crash”, koji je kombinacija grupnog i individualnog tečaja.

Bez obzira na to koju vrstu tečaja odaberete, čeka vas interaktivna nastava učenja hrvatskog jezika kroz razne aktivnosti, ovisno o razini znanja jezika i vašim preferencijama.

Zanimljivi udžbenici i priručnici, video isječci, novinski članci, pjesme, filmovi, aktualni i događaji iz svakodnevnog života, hrvatska kultura i običaji, organiziranje terenske nastave (kino, kazalište, ZOO…) i izleta…

Svi naši profesori koriste suvremene metode rada kroz kreativni pristup za brzo i kvalitetno učenje. Učenje jezika ne mora biti dosadno!
Nakon našeg tečaja, konverzacija na hrvatskom jeziku bit će jednostavna.

 

 

Dodatne informacije

Vrsta tečaja

Individualni (1), Intenzivni (30), Konverzacijski (60), Online grupni (60), Online individualni (1), Opći (70 sati)