IELTS međunarodno priznati ispit!

360,00 

Opis

IELTS međunarodno priznati ispit Engleskog jezika!

Upiši pripremni tečaj IELTS i položi međunarodno priznati ispit koji će ti otvoriti vrata u svijet.

Odaberi jednu od dvije varijante:

Academi test je obvezan za polaznike koji žele upisati neke od svjetskih sveučilišta.(Velika Britanija, Irska, Danska, Australija, Kanada.. itd.)

General test je obvezan dokaz znanja engleskog jezika za one koji se žele preseliti u inozemstvo, kako bi ishodovali vizu i rad u inozemstvu.

Učilište Amor Lingua kao i agencija Educational Travel Worldwide su službeni partneri britanskog instituta British Council, koji je ujedno i testni centar.

Naši će vas stručni profesori uz suvremene metode poučavanja naučiti medotama polaganja ispita i vještinama koje će vam osigurati odlične rezultate na polaganju ispita.

Program se sastoji od četiri cjeline: pisanje, čitanje, slušanje i govor ( vokabular)

Test se bazira na usmenom i pismenom dijelu ( obuhvaća test i esej)

Na raspolaganju su vam brojne metode edukacije pripremnog tečaja IELTS  od kojih izdvajamo one to one (1:1)

Ako vam je teško procijeniti koji tečaj je idealan za vaše potrebe, naši jezični savjetnici pomoći će vam u odabiru nakon analize i procjene vašeg znanja i ciljeva.

Učilište Amor Lingua u suradnji s Educational Travel Worldwide agencijom organizira putovanja u Veliku Britaniju, Sjedinjene Američke Države, Kanadu i Australiju kako bi polaznici, osim učenja engleskog jezika, mogli u potpunosti uroniti u anglosaksonsku kulturu i običaje te upisati srednju školu ili studij u inozemstvu. Polaznici na taj način mogu komunicirati s velikim brojem izvornih govornika, posjetiti lokacije o kojima su učili na nastavi i upustiti se u anglosaksonsku avanturu.

Preko 25 godina iskustva i suradnje s britanskim i američkim vrhunskim školama PLUS, MLI, CES, Select English, Oxford Spires, Melchior College, St. Clare’s, Frances King, Educational First, Embassy, omogućuje svim našim polaznicima upis na ljetne kampove, online, opće i ubrzane tečajeve i akademske pripreme u najboljim jezičnim centrima u Velikoj Britaniji, Irskoj, Kanadi, SAD-u, Australiji…
Kombinacija učenja engleskog jezika u našoj školi i provedenih nekoliko tjedana u nekoj od anglosaksonskih država, među izvornim govornicima, garantira izvrsno znanje i savršen izgovor!

Program uključuje:

 • Testiranje znanja jezika kako bismo vas mogli smjestiti u odgovarajuću grupu
 • Savjetovanje s jezičnim savjetnikom – analiza znanja,ciljevi i priprema za polaganje ispita IELTS
 • Mogućnost sudjelovanja u izvannastavnim aktivnostima: Language coffee meetup, književne radionice i posredovanje kod upisa na studij u inozemstvu po posebnim uvjetima

Diplomirani profesori engleskog jezika i književnosti pripremili su nastavni program koji prati CEFR, odnosno ZEROJ (Zajednički europski referentni okvir za jezike). Prema tom okviru, nudimo tečajeve na svim razinama znanja jezika:

A1 – Pripremni korisnik
A2 – Temeljni korisnik
B1 – Razvojni korisnik
B2 – Samostalni korisnik
C1 – Napredni korisnik
C2 – Vrsni korisnik

Ove se razine dijele i na još više stupnjeva:

 • A1 razina – A1.1 + A1.2
 • A2 razina – A.2.1 + A2.2
 • B1 razina – B1.1 + B1.2
 • B1/B2 razina – B1.3 + B1.4
 • B2 razina – B2.1+B2.2
 • C1 razina – C1.1+C1.2
 • C1/C2 razina – C1.3 + C1.4
 • C2 razina – C2.1 + C2.2

Zanimljivi udžbenici i priručnici, video isječci, novinski članci, pjesme, filmovi, aktualni i događaji iz svakodnevnog života, anglosaksonska kultura i običaji…Jezik je više od gramatike i rječnika!

Male grupe, suvremene metode rada kroz kreativni pristup i interaktivna nastava učenja engleskog jezika kroz razne aktivnosti osiguravaju kvalitetno, brzo i zabavno učenje novog jezika.

<Individualni akademski program (uživo ili online)

Za individualni pristup cijena iznosi : 18 euro /h

IELTS I TOEFL pripremni tečaj: Pripremite se za polaganje ispita s kojim ćete dobiti najpoznatiji jezični certifikat koji priznaje preko 9000 organizacija u 140 zemalja! Bilo da planirate studij u inozemstvu za koji je potreban položen neki od ovih ispita ili vaš posao zahtjeva polaganje jednog od ovih certifikata, u našoj ćete školi dobiti sve što vam je potrebno za uspješno polaganje.Subotom na čaj
Nakon radnog tjedna opustite se na čaju ili kavi s našim predavačima i razgovarajte na jeziku koji učite. Drugi jezici su zabranjeni.Ako slučajno propustite koji termin ili vam je nešto ostalo nejasno, svi naši profesori dostupni su putem e-maila, za bilo kakva pitanja vezana uz satove te za eventualne nejasnoće vezane uz gradivo koje se učilo na satu.

Vrsta tečaja Akademski – pripremni za IELTS i TOEFL Za bolju budućnost, uspješne upise na fakultet, srednje škole… 40 (2 tjedna) 360 euro

 

 

 

Dodatne informacije

Vrsta tečaja

Engleski – Business program, Engleski – IB pripremni, Engleski – intenzivni Newborn child prorgam, Engleski jezik – STEM program, Individualni (1), Intenzivni (30), Konverzacijski (60), Online grupni (60), Online individualni (1), Opći (60 sati), Opći (70 sati), Polaganje ispita/ izdavanje certifikata, Poslovni (60 sati), Pripremni za IELTS (36), Specijalizirani za medicinsko osoblje (40), Specijalizirani za turizam (40), Specijalizirani za ugostiteljstvo (40)