Akcija!

Paket kozmetičkih edukacija

2.000,00  (15.069,00 kn) 1.650,00  (12.431,93 kn)

Opis

Paket kozmetičkih edukacija

Paket kozmetičkih edukacija sastoji se od sljedećih edukacija:

1. Trajni lak

Edukacija trajnog laka vas uvodi u moderni svijet noktiju. Naučiti ćete anatomiju nokta te instrumente pomoću kojih se obrađuje nokat i u konačnici kreira oblik nokta. Higijena nokta, materijal za trajni lak, potencijalni problemi prilikom izvedbe te rezultat kako nokat treba izgledati će biti iskustvo i znanje koje ćete steći na ovoj edukaciji

2. Ugradnja trepavica

Edukacija ugradnje trepavica upoznati će vas sa priborom za ugradnju i načinom primjene određenog pribora, zatim ćete naučiti osnovnu podjelu  vrste trepavica te raspoznati koji stil trepavica odgovara određenom obliku oka kako bi dobili željeni look.

Naučiti ćete primjenu zaštite i njege trepavica prije i nakon tretmana te faze ispadanja trepavica i tehnike pomoću kojih se spriječava ispadanje i oštećenje trepavica. Tijekom edukacije za ugradnju ekstenzija trepavica upoznati ćete se s materijalom i priborom za rad te detaljno proći kroz tehnike lijepljenja trepavica i razlike između ljepila. Provođenje ugradnje trepavica primjeniti ćete na modelu.

3. Depilacija i njega tijela i lica

Edukacija depilacije i njege tijela i lica naučiti će vas osnovama zdravlja i sigurnosti,  nanošenju i korištenju proizvoda za njegu tijela i lica, određivanju maski i pilinga za određeni tip kože, raznim tehnikama depilacije tijela i primjenama kao što je depilacija voskom, šečernom pastom, perlama ili threading metoda depilacije.

Zatim naučiti ćete poslovnu komunikaciju i pristup klijentima, tenika smanjenja bora, zatezanja kože, hidratacije i primjene pilinga, regeneraciju kože te ostale razne tehnike pomoću kojih dolazimo do mekane, glatke i sjajne kože.

5. Pedikura – održavanje i njega stopala

Edukacijom pedikure održavanja i njege stopala naučiti ćete teoretski dio osnovnog pribora za održavanje stopala, osnovnu anatomiju stopala te praktična sredstva kojima se stopalo može liječiti i njegovati. Naučiti ćete pripremiti radni prostor, pribor, alat, opremu i materijale za poslove pedikure, razlikovati osnovnu građu i funkciju kože, noktiju i stopala, izvesti pedikuru na modelu te izvesti osnovni postupak njege stopala.

Naučiti ćete primjeniti pravila osobne higijene, higijene prostora, uređaja i pribora za rad. Zatim ćete provesti praktičan dio edukacije u kojem ćete se upoznati sa pilingom stopala, parafinskom kupkom, masažom stopala, otklanjanjem mrtvih stanica, stavljanjem hranjive maske i uklanjanjem uraslih noktiju i žuljeva. Polaznik će se upoznati sa tri različite vrste pedikure a to su estetska, medicinska i strojna te će ovom edukacijom dobiti ovjerenu diplomu u ovoj struci.

6. Maderoterapija

Maderoterapija je popularna tehnika masaže koja potječe iz Kolumbije. Izvodi se prirodnim materijalima (drvenim valjcima) čime pospješuje otpuštanju mišića  te snažnom čišćenju organizma. Također djeluje kao anticelulitna masaža i uspješno otklanja nabubrenja na koži. Maderoterapija je posebna vrsta masaže kojom se ostvaruje bolji tonus i zatezanje kože, smanjuje obujam te oblikuje tijelo. Izrazito je popularna jer osim poboljšanja izgleda i oblikovanja tijela pomoću prirodnih materijala maderoterapija pruža djelotvornost i učinkovite rezultate zdravstvenog stanja (poboljšava cirkulaciju i otklanja toksine).

Cijena Beauty paketa:

Vrsta tečaja Opis programa Broj sati Cijena u eurima
Kozmetička edukacija „Beauty paket“ Trajni lak

Ugradnja trepavica

Depilacija i njega tijela

Pedikura i njega stopala

Maderoterapija

            120 Redovna cijena: 2000,00

 

First minute cijena: 1650,00