Akcija!

Kozmetička edukacija Beauty paket

18,800.00 kn 13,900.00 kn

Opis

Kozmetička edukacija Beauty paket

Kozmetička edukacija Beauty paket sastoji se od sljedećih edukacija:

1. Oblikovanje, ugradnja i geliranje noktiju 

Edukacija oblikovanja, ugradnje i geliranja noktiju naučiti će vas o osnovnoj anatomiji  nokta i higijene, pravilnom korištenju pribora za oblikovanje nokta,  pripremi nokta za ugradnju, zatim izrađivanje određenog oblika (badem, kocka) , geliranje i iscrtavanje po noktu.

Naučiti ćete razne tehnike izrađivanja i oblikovanja noktiju kao što je trajni lak, baby boomer tehnika, french geliranje te primjeniti na modelu produživanje nokta šablonom i produživanje tipsom, jednako tako ćete naučiti i tehniku skidanja trajnog laka i gela te završnu njegu noktiju. Provođenje oblikovanja, ugradnje i geliranja noktiju primjeniti ćete na modelu.

2. Ugradnja trepavica

Edukacija ugradnje trepavica upoznati će vas sa priborom za ugradnju i načinom primjene određenog pribora, zatim ćete naučiti osnovnu podjelu  vrste trepavica te raspoznati koji stil trepavica odgovara određenom obliku oka kako bi dobili željeni look.

Naučiti ćete primjenu zaštite i njege trepavica prije i nakon tretmana te faze ispadanja trepavica i tehnike pomoću kojih se spriječava ispadanje i oštećenje trepavica. Tijekom edukacije za ugradnju ekstenzija trepavica upoznati ćete se s materijalom i priborom za rad te detaljno proći kroz tehnike lijepljenja trepavica i razlike između ljepila. Provođenje ugradnje trepavica primjeniti ćete na modelu.

3. Oblikovanje obrva

Edukacija oblikovanja obrva upoznati će vas sa priborom i materijalom za oblikovanje obrva te načinom korekcije obrva pomoću pincete, voskom ili threading metodom. Zatim ćete se upoznati s metodom raspoznavanja različitih vrsta obrva koje odgovaraju određenom obliku lica.

Nakon teoretskog dijela edukacije praktičan dio korekcije i bojanja obrva provesti ćete na modelu. Sve materijale koji su potrebni za rad na edukaciji osiguralo je Učilište Amor Lingua. Ovom edukacijom ćete naučiti izvući maksimum iz prirodnih dlačica te svladati tehnike kojima ćete naučiti kreirati savršene obrve.

4. Depilacija i njega tijela i lica

Edukacija depilacije i njege tijela i lica naučiti će vas osnovama zdravlja i sigurnosti,  nanošenju i korištenju proizvoda za njegu tijela i lica, određivanju maski i pilinga za određeni tip kože, raznim tehnikama depilacije tijela i primjenama kao što je depilacija voskom, šečernom pastom, perlama ili threading metoda depilacije.

Zatim naučiti ćete poslovnu komunikaciju i pristup klijentima, tenika smanjenja bora, zatezanja kože, hidratacije i primjene pilinga, regeneraciju kože te ostale razne tehnike pomoću kojih dolazimo do mekane, glatke i sjajne kože.

5. Pedikura – održavanje i njega stopala

Edukacijom pedikure održavanja i njege stopala naučiti ćete teoretski dio osnovnog pribora za održavanje stopala, osnovnu anatomiju stopala te praktična sredstva kojima se stopalo može liječiti i njegovati. Naučiti ćete pripremiti radni prostor, pribor, alat, opremu i materijale za poslove pedikure, razlikovati osnovnu građu i funkciju kože, noktiju i stopala, izvesti pedikuru na modelu te izvesti osnovni postupak njege stopala.

Naučiti ćete primjeniti pravila osobne higijene, higijene prostora, uređaja i pribora za rad. Zatim ćete provesti praktičan dio edukacije u kojem ćete se upoznati sa pilingom stopala, parafinskom kupkom, masažom stopala, otklanjanjem mrtvih stanica, stavljanjem hranjive maske i uklanjanjem uraslih noktiju i žuljeva. Polaznik će se upoznati sa tri različite vrste pedikure a to su estetska, medicinska i strojna te će ovom edukacijom dobiti ovjerenu diplomu u ovoj struci.

6. Šminkanje – vizažist

Edukacija za vižasta naučiti će vas teorijskom dijelu upoznavanja sa priborom za šminkanje, stručnim teorijskim znanjem uljepšavanja lica, raznim oblicima lica i brendovima šminke te različitim stilovima tehnike šminkanja.

Praktičnim dijelom naučiti ćete razlikovati i primjeniti tehnike šminkanja, primjeniti bazno šminkanje, tematsko šminkanje ( svečano glam, halo eye tehnika, trobojni make up i nude make up) i korektivno šminkanje te razlikovati i primjeniti dnevnu i večernju šminku. Praktičan dio ćete provesti na modelu.

Cijena Beauty paketa:

Vrsta tečaja Opis programa Broj sati Cijena u kunama
Kozmetička edukacija „Beauty paket“ Oblikovanje, ugradnja i geliranje noktiju

Ugradnja trepavica

Oblikovanje obrva

Depilacija i njega tijela

Pedikura i njega stopala

Šminkanje – vizažist

            120 Redovna cijena: 18 800

 

First minute cijena: 13 900