Marketing

865,00 

Opis

Marketing

Upiši edukaciju marketinga i zaposli se u ovoj dinamičnoj profesiji!

Što je to marketing?

 • ŠTO JE MARKETING?

Marketing je postupak upravljanja kroz koji roba i usluge prelaze s proizvođača ili dobavljača na gotov proizvod koji dolazi do potrošača. Marketing je sve što činite da biste svoj proizvod ili uslugu stavili u ruke potencijalnih kupaca.

Marketing nije samo promocija proizvoda, on uključuje istraživanje sadržaja i ciljne publike, savjetovanje menadžmenta o tome kako razviti proizvode koji odgovaraju željama potrošača, određivanje cijene proizvoda ili usluge, odabir učinkovitih kanala za komunikaciju s kupcima, te razvijanje i provođenje promotivnih strategija koje pomažu poboljšati i promovirati imidž, proizvod ili uslugu marke. Uobičajena terminologija u području marketinga je Marketing Mix ili 4P’ Marketing: proizvod, cijena, promocija i mjesto.

 • ZANIMA TE KAKO POSTATI STRUČNJAK ZA MARKETING?

Marketing je opširno područje ekonomije. Kao u svim poslovima, stručnjak se ne postaje preko noći. Potrebno je usvojiti određena znanja i primjenjivati ih u praksi. Kažu da se nakon 10 000 sati rada u određenom području postaje stručnjak stoga ne gubi vrijeme!

Također, marketing se konstantno nadograđuje i mijenja zajedno s tržištem tako da je potrebno pratiti trendove kako bi uvijek bili u toku sa svim novitetima. To je zapravo ključ uspjeha u ovom poslu!

Postani specijalist za marketing i Community Manager koji analitički planira i prati trendove uz stalnu edukaciju. U današnjem modernom svijetu izuzetno je tražen posao oglašavanja, ovom edukacijom možete steći znanje jednako kao i iskustvo koje ćete primijeniti radeći na stvarnim projektima i time naučiti sve potrebno za pripremanje, vođenje i promoviranje kompanija. Naučit ćete sve nove trendove koji su trenutno aktualni na tržištu, što vam je od velike važnosti za ovo zanimanje i poslovanje.

 

Pitaš se kako naučiti marketing?

Obzirom da i mi pratimo trendove za vas smo organizirali tečaj marketinga!

Naši profesori, ujedno i stručnjaci marketinga s višegodišnjim iskustvom, pomoći će ti da savladaš osnove marketinga, SEO, digitalno oglašavanje na tražilicama (Google Ads), praćenje analitike kroz Google Analytics, kreiranje oglasa i oglašavanje proizvoda te mnoge druge korisne alate koji će ti pomoći da postaneš specijalist marketinga.

Edukacija se održava u grupi od 5 polaznika kako bi se maksimalno zadržala kvaliteta nastave! Pristup je gotovo personaliziran, ali ako ti je ipak najdraža opcija individualan tečaj 1:1 imamo i tu opciju za tebe!

Kako bi ova edukacija bila dostupna svima u ovo vrijeme korone, organizirali smo i online tečaj digitalnog marketinga. Više nema izgovora za dodatnu edukaciju!

 

 • KOME JE EDUKACIJA MARKETINGA NAMIJENJENA?

Edukacija je namijenjena početnicima i srednje naprednim korisnicima koji se u budućnosti žele ozbiljno baviti marketingom.

Bilo da si student, mali ili srednji poduzetnik koji želi koristiti marketing u poslovanju ili možda imaš želju raditi u nekoj od agencija za marketing naša vrata su otvorena i profesori željno čekaju prenijeti svoje znanje na tebe.

 

 • KOJA ZNANJA ĆEŠ STEĆI NA EDUKACIJI MARKETING?
 • Savladat ćeš osnove marketinga i digitalnog marketinga
 • Naučit ćeš napraviti reklamnu kampanju za proizvod
 • Naučit ćeš razne oblike oglašavanja i koje su najbolje
 • Naučit ćeš izrađivati kampanje i oglase u Google Ads-u
 • Pratit ćeš analitiku web stranice kroz Google Analytics
 • Upoznat ćeš se s društvenim mrežama koje se trenutno najviše koriste (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Tik Tok…)

 

 • KOJA JE LOKACIJA EDUKACIJE MARKETINGA?

Lokacija: Sesvete (ili ZOOM iz udobnosti vlastitog doma ako je online tečaj u pitanju J )

 

 • AMOR LINGUA PREPORUKA

Ako nakon tečaja marketinga shvatiš da si ti zapravo stvoren/a za marketinški svijet, Učilište Amor Lingua ti preporučuje tečaj digitalnog marketinga koji se savršeno nadopunjuje s marketingom. Klikom na link pogledaj više o edukaciji digitalnog marketinga koju smo pripremili za naše polaznike.

Uvjet za upis edukacije: završeno srednjoškolsko obrazovanje

 

POTREBNI DOKUMENTI ZA UPIS:

 • Domovnica ili rodni list
 • Osobna iskaznica
 • Svjedodžba završene srednje škole

 

Trajanje edukacije: 70 sati

Vrsta tečaja Opis programa Broj sati Cijena u eurima
Grupni tečaj Marketing 70 865
Tečaj 1 na 1 Marketing 70 1195

 

Literatura:

Udžbenici, skripte, prezentacije. Uputa na korištenje i drugih izvora znanja.

Daniel Rowles: Digital Branding (2014.)

Jason Luong: Grow Your Business Like Crazy (2019.)

Krista Neher: Digital Marketing That Actually Works (2019.)

Philip Kotler: Marketing 4.0 (2016.)