Matematika – instrukcije

15,00 

Opis

Matematika – instrukcije

Sjećaš li se kad si zadnji put igrao igru skrivača? Jedan broji,a ostali se skrivaju. Ili kada si brojao koliko bombona si dobio ili koliko kovanica je potrebno kako bi kupio čokoladu? Ili sjećaš li se kako si dijelio bombone s prijateljima? Od malena smo okruženi matematikom i bez matematike svijet ne bi funkcionirao.

Iako je matematika svugdje oko nas i stalno smo okruženi njome, ona je jedan od onih predmeta koji zadaju glavobolje većini učenika.

Nisi siguran kako riješiti linearne jednadžbe s nepoznanicama? Postoci su ti nepoznanica, a za injekciju ti je prva pomisao doktor? Kada netko kaže Hamiltonov put, tebi je prva asocijacija da je to nečija adresa? Algoritmi, logaritmi, potencije, razlomci, decimalni brojevi i asocijativnost ti zadaju glavobolje? Ne brini, mi smo tu kako bismo ti pomogli savladati matematiku bez muke. Naš tim profesora s dugogodišnjim iskustvom su tu kako bi ti pomogli da savladaš matematiku i uspješno položiš matematiku u školi.

Amor Lingua organizira instrukcije iz matematike za učenike osnovnih i srednjih škola. Mogućnost instrukcija uživo na Učilištu ili ONLINE preko laptopa ili tableta ili mobitela.