Online Marketing

9,100.00 kn

Opis

Online Marketing

Početak edukacije: 13. travnja 2021.

Upiši edukaciju marketinga i zaposli se u ovoj dinamičnoj profesiji!

Što je to marketing?

Marketing je postupak upravljanja kroz koji roba i usluge prelaze s proizvođača ili dobavljača na gotov proizvod koji dolazi do potrošača. Marketing je sve što činite da biste svoj proizvod ili uslugu stavili u ruke potencijalnih kupaca.
Marketing nije samo promocija proizvoda, on uključuje istraživanje sadržaja i ciljne publike, savjetovanje menadžmenta o tome kako razviti proizvode koji odgovaraju željama potrošača, određivanje cijene proizvoda ili usluge, odabir učinkovitih kanala za komunikaciju s kupcima, te razvijanje i provođenje promotivnih strategija koje pomažu poboljšati i promovirati imidž, proizvod ili uslugu marke. Uobičajena terminologija u području marketinga je Marketing Mix ili 4P’ Marketing: proizvod, cijena, promocija i mjesto.

Jeste li idealni polaznik ove edukacije?

Marketinški stručnjaci moraju biti dobri u javnom nastupu, komunikaciji, analitičkom razmišljanju, kreativnosti, pregovaranju, upravljanju stresom te moraju posjedovati dobre tehnološke vještine. Kako biste razvili i poboljšali analitičke vještine, ojačali kreativno razmišljanje i produbili znanje o predmetu i industriji, upis ove edukacije odličan je izbor!
Naučite digitalni marketing, marketing na društvenim mrežama, marketinšku analitiku i još mnogo toga i upišite napredne programe osmišljene kako bi vas doveli do nove karijere u marketinškom industriji.

Uvjet za upis edukacije: završeno srednjoškolsko obrazovanje

Trajanje edukacije: 70 sati