Koje podatke prikupljamo i zašto?
Vaše podatke prikupljamo koliko se preplatite na naš newsletter ili ispunjavate našu “Kontaktiraj nas” formu u kojoj se traže Vaši osobni podaci poput: ime, e-mail adresa, telefonski broj i datum rođenja.

Podaci se prikupljaju u svrhu odgovaranja na Vaše upite, osiguranja pružanja tražene usluge, slanja novih informacija, newslettera, brošura i drugih promidžbenih materijala te naše interne statističke obrade podataka.

Podaci se neće proslijediti trećih fizičkim ili pravnim osobama. Ne prodajemo, ne trgujemo ili na drugi način prenosimo vaše osobne podatke vanjskim stranama. Samo ograničen broj djelatnika (primjerice tajništvo) te vanjskih suradnika (primjerice predavači) po potrebi ima pristup vašim osobnim podacima. Svi oni dužni su pridržavati se obveze čuvanja povjerljivosti podataka. Radi zaštite osobnih podataka donesene su i provode se odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere. Vaše osobne podatke možemo otkriti trećim stranama – davateljima usluga koji pružaju administrativnu, stručnu i tehničku podršku povezanu s informatičkom tehnologijom, sigurnošću i poslovnim resursima; poslovnim partnerima, dobavljačima i podizvođačima isključivo radi ostvarivanja našeg ugovornog odnosa s vama.

Koristimo li kolačiće i zašto?
Koristimo kolačiće za razumijevanje i spremanje vaših preferencija za buduće posjete, praćenje reklama i prikupljanje zbirnih podataka o prometu na web mjestu i interakciji s web-lokacijama kako bismo mogli ponuditi bolje iskustvo i alate s web-mjesta u budućnosti.

Vaša suglasnost i Vaša prava
Korištenjem naše web-stranice pristajete na naša pravila o privatnosti naših web stranica. Imate pravo zatražiti od nas potvrdu o tome jesmo li ili nismo obradili vaše osobne podatke, kao i primjerak vaših osobnih podataka i/ili priliku da ih ispravite. U nekim okolnostima imate pravo zatražiti da izbrišemo vaše osobne podatke ili, s obzirom na pravo na prijenos podataka, da prenesemo dio vaših osobnih podataka vama ili drugim osobama. Također, imate pravo prigovora određenoj vrsti obrade vaših osobnih podataka.