Naši profesori

Upoznajte predavače

man-in-beige-blazer-holding-tablet-computer-3184328

Visokoobrazovani profesionalci

Profesori Učilišta Amor Lingua visokoobrazovani su predavači, magistri svojih struka.

Uz visoko obrazovanje, koje je, naravno, nužno za stručnu izvedbu predavanja, profesori Učilišta Amor Lingua mladi su i entuzijastični individualci koji žele kroz nove ideje, metode poučavanja i korištenje suvremenih alata učenja, svim polaznicima približiti odabrano područje zanimanja ili strani jezik. 

„Ako se prema pojedincu odnosiš kao da je ono što treba i što može biti, on će i postati što treba  i što može biti.” (Goethe)

Upoznajte ravnateljicu i osnivačicu Učilišta Amor Lingua

Ljiljana Ladika, mag.pol.

Inspirira me ljubav, određuje znanje i vodi mašta. Tragala sam za smislom života svakim atomom svoga bića i tada sam shvatila…Ljubav i znanje su me vinule do samih zvijezda. Željela sam naučiti i otkriti toliko toga i zato vrijedi živjeti svoju ljubav.

Odlučila sam pretočiti u stvarnost ljubav, maštu i znanje te objediniti globalan pristup obrazovanja na dlanu Učilišta Amor Lingua. Povezala sam međunarodne metode s hrvatskim obrascima obrazovanja kako bih vam donijela dio Europe i povezala vas s cijelim svijetom.

Po struci sam Magistra Politologije, a slobodno vrijeme najviše volim provoditi s kćeri Laurom te psom Teddyjem. Putovanja su moja najveća strast, a Sydney omiljena destinacija. Uživam u učenju stranih jezika, upoznavanju novih ljudi i kultura, jogi, planinarenju i knjigama.

Naši profesori

Dora

Dora Tušek, obrazovni savjetnik

Zaljubila sam se u obrazovanje i turizam jer spaja moju ljubav prema obrazovanju i radu s ljudima. Za mene rad u turizmu i obrazovanju nije samo posao, već svakodnevno učenje i rad na sebi. U slobodno vrijeme volim čitati knjige, učiti nove jezike, putovati i upoznavati nove ljude.

20211213_135922

Mia Miković, obrazovni savjetnik

Zovem se Mia Miković i radim kao obrazovni savjetnik na Učilištu Amor Lingua. Smatram da je život bez putovanja dosadan i jednoličan te da upoznavanjem druge kulture i običaja života proširujemo ne samo svoje znanje već i sam pogled na svijet. Svoje znanje kontinuirano godinama unaprijeđujem kroz rad, stručne edukacije i samostalno učenje te praćenje trendova.

IMG-20220608-WA0011

Laura Ladika, univ.bac.oecc., profesorica ekonomske skupine predmeta

Zovem se Laura Ladika i profesor sam ekonomskih predmeta. Za mene je poznavanje ekonomije put koji dovodi do uspjeha. Ekonomija je više od brojki, ona prikazuje smisao poslovanja i današnjeg svijeta. Život gledam i provodim kroz ekonomiju koja nas uči planiranju, vođenju i kontroliranju te u konačnici cilju, kako poslovnom tako i životnom.

Ivana Tolić - digitalni marketing + marketing

Ivana Tolić,
profesorica Digitalnog marketinga i Marketinga

Zaljubljenica u Google i sve digitalno. Iskusna ecommerce menadžerica s višegodišnjim iskustvom u online prodaji i marketingu. Po struci magistrica ekonomije, specijalizirana za marketing, osobito digitalni marketing. Svoje znanje kontinuirano godinama unaprijeđujem kroz praksu, stručne edukacije i samostalno učenje te praćenje trendova. Uvijek spremna podijeliti isto sa svima željnima novih znanja uz sistematičan pristup, prijateljski nastup i obavezno s dozom humora jer marketing u konačnici i jeste jedna ozbiljna kreativna igra J.

Ella - web dizajn

Ella Murseli
profesorica Web-dizajna

Zovem se Ella Murseli i vodim tečaj web dizajna. Smatram da je život bez mašte dosadan te da je u prednosti svatko tko si dopusti biti barem malo opušten.

U ovoj edukaciji kroz predavanja i projekt nastojim pružiti potrebno znanje i alate za vizualno oblikovanje i podizanje web stranice. Naglasak je na stilizaciji grafičkog korisničkog sučelja te svih potrebnih elemenata kako bi nastali predložak mogao zaživjeti kao funkcionalna WordPress stranica.

Kristina - EU

Kristina Samardžić, profesorica EU fondova

Po struci magistra prava, a životno zaljubljenik u sve kreativno i sve što je u nastajanju. Upravo životno me dovelo u EU fondove, koji su me doveli do velike, skrivene ljubavi- podučavanja drugih i dijeljenja svega što znam uz osmijeh i vjeru da za baš sve u životu postoji neki način.

Ivan Gnječ - filmska animacija

Ivan Gnječ, profesor Filmske animacije i strip-crtanja

Inženjer elektronike, dizajner, skulptor s višegodišnjim iskustvom u CAD dizajnu. Dugogodišnji nastavnik s iskustvom u obrazovanju. Diplomirao na Sveučilištu u Zagrebu. Kreativno izražavanje u kombinaciji s inženjerskim načinom razmišljanja dobitna je kombinacija svake vještine. Od pisanja i crtanja stripa, ilustracije knjiga i časopisa do izrade skulptura....

Marijan (za profil)

Marijan Biruš, profesor Geografije

Predajem geografiju u Osnovnoj školi Sesvetska Sopnica. Autor sam udžbenika i radne bilježnice za peti razred te stručnih i znanstvenih geografskih članaka. Sudjelovao sam u mnogim međuškolskim projektima. Vodim projekt stručne prakse pripravnika u Erasmusu+. Bio sam na brojnim putovanjima, što koristim u nastavi geografije. Imam status učitelja-savjetnika. Imam mrežnu stranicu: http://marijan-birus.from.hr/

IMG_20220608_155638

Lucija Gašparac, engleski i španjolski jezik

Bok, ja sam Lucija. Studentica sam španjolskog i engleskog jezika s dugogodišnjim iskustvom u radu s djecom i odraslima. Jednako me inspirira i jezik ali i uspješno prenošenje znanja polaznicima, od kojih i ja također neprestano učim te kroz podučavanje i sama razvijam svoje vještine. Volim provoditi vrijeme u prirodi, slušati glazbu i plesati, a posebno putovati i uživati u svim blagodatima slobodnog vremena.

Picture1

Nevenka Mravlinčić Profesorica farmaceutske skupine predmeta

Magistra farmacije, magistra edukacijske rehabilitacije, diplomirani radni terapeut, diplomirani košarkaški trener, doktorandica ERF-a, studij invaliditeta, Specijalizantica košarke, Menadžer u zdravstvu, Menadžer ljudskih potencijala. Predsjednica košarkaške akademije Mrav, prva ženska seniorska trenerica muškoj ekipi u ovom djelu Europe, KK Labrada 1971- Žurko, koja se natječe u drugoj ligi Sjever Republike Hrvatske. Kao bivšoj košarkašici veliki izazov je napraviti dobar rezultat i u muškoj košarci. Napravila sam projekt Bebi košarka Žurko, djeca od 2 do 8 godina. Objavila sam preko 30, što stručnih, što znanstvenih radova, vezano za temu djeca u sportu, inkluzija djece s poteškoćama u redovnom osnovnoškolskom sustavu, doping u sportu…. Radim u ljekarni. Željna usvajanja novih znanja i vještina. Zagovornica cijeloživotnog učenja. Volim putovanja, šetnje sa svojim kućnim ljubimcem, psom Bobijem.

IMG-20210926-WA0018

Mateja Kisić, doktorica medicine, profesorica medicinske skupine predmeta

Doktorica sam medicine, specijalist kliničke imunologije i alergologije. Nakon kliničkog rada, napokon sam poslušala svoje srce i krenula s karijerom u obrazovanju. Tijekom studiranja i specijalizacije, uz vođenje vježbi studentima shvatila sam koliko volim prenositi svoje znanje i iskustvo. Nakon radnog dana obuvam plesne cipelice (jazz dance-om se bavim već 15 godina), a uz to u slobodno vrijeme volim čitati, rolati, a i početnica sam u šivanju.

20220608_105805

Željko Marjanović, profesor Etike te Politike i gospodarstva

Profesor sam Politike i Gospodarstva i Etike. U predavanjima nastojim biti kreativan i dosjetljiv. Kompleksne sadržaje uvijek objašnjavam jednostavnim riječima, koristeći i poneku šalu. Smatram da se svaki nastavni sadržaj treba prilagođavati učenicima, a ne učenici sadržaju. Magistrirao sam političke znanosti u Zagrebu s usmjerenjem na međunarodne odnose. Vrlo sam svestran i znatiželjan. Strastveni sam plesač i uživam u društvenim igrama.

Screenshot_2022-08-18-19-11-41-350_com.miui.gallery

Lea Jocić, profesorica Kemije i Biologije

Diplomirala sam na Fakultetu kemijskog inženjerstva i tehnologije te na Učilištu držim predmete prirodne skupine (kemija/biologija). Svoje stečeno znanje volim prenositi drugima te im pomagati da sami dođu do zaključaka koji su bitni za savladavanje gradiva. U slobodno vrijeme volim putovati, time i upoznavati nove kulture, ali i učiti nove jezike.

Tomaško

Tomi Tomaško, profesor Povijesti

Tomi Tomaško (2.9.1995.) diplomirao je povijest na Hrvatskom katoličkom sveučilištu u Zagrebu 2019. godine, smjer Suvremena povijest, na temu Proboja logoraša iz koncentracijskog logora Kerestinec u ljeto 1941. godine. Nakon studija povijesti se osposobljava za samostalnog turističkog vodiča na Sveučilištu VERN. U razdoblju od 2019. do 2022. radio je u nekoliko osnovnih i srednjih škola kao profesor povijesti. Trenutno radi u hotelijerskom sektoru. Foto: Saša Zinaja/Nacional

1D7991BC-F16F-4987-84CE-53D1178AC058

Anja Pavlović, engleski i talijanski jezik

Zovem se Anja i vodim tečaj engleskog i talijanskog jezika. Završila sam preddiplomski studij engleskog i talijanskog jezika i književnosti, a trenutno sam na diplomskom studiju. Predajem jezike svim uzrastima već 4 godine. Sebe bih karakterizirala kao ambicioznu i entuzijastičnu mladu predavačicu koji se nada da će u svaku učionicu donijeti pozitivan odnos prema jeziku. 

IMG_20220514_134150 (3)

Lana Potočki, engleski jezik

Studentica sam engleskog i španjolskog jezika s višegodišnjim iskustvom podučavanja. Volim prenositi znanje kroz zabavne i interaktivne sate. U kontaktu s polaznicima uvijek se nauči nešto novo, što se uvijek može koristi u pripremi zanimljivih nastavnih materijala. Kod učenja jezika nisu bitni samo gramatika i vokabular, već i prijenos kulture, o kojoj i sama volim učiti tijekom putovanja. Volim provoditi vrijeme u prirodi, vježbati, čitati, učiti jezike i želja mi je naučiti talijanski.

Slika

Doroteja Habazin, latinski jezik

Profesorica sam latinskog jezika te predajem latinski u jednoj općoj gimnaziji u Zagrebu. Također sam i magistra indologije. Velika sam zaljubljenica u romanske i istočne jezike. Uz latinski držim i privatne instrukcije iz sanskrta/hindskog jezika. Velika su mi strast kazalište i dobra knjiga, a slobodno vrijeme volim provoditi u prirodi, u planinarenju i plesu.

Franka

Franka Šarić, njemački i francuski jezik

Nastavnica sam njemačkog i francuskog jezika iz Zagreba. Trenutno predajem u tri Učilišta u Zagrebu. Instrukcijama i predavanjem se aktivno bavim već više od 5 godina. Nikada nisam željela biti profesorica, ali kad sam shvatila da kroz svoj pristup mogu drugima prenijeti znanje i olakšati im školske muke, shvatila sam da to možda i je moj poziv. Svo svoje vrijeme pridajem učenju i podučavanju njemačkog i francuskog jezika, a tu ljubav nastojim prenijeti na druge. Ni jedan jezik, pa čak ni njemački ni francuski, nije toliko zahtjevan ni kompleksan, ukoliko mu se pristupi na zabavan, suvremen način ispunjen ljubavlju. 🙂 „Nicht ist schrecklicher als ein Lehrer, der nicht mehr weiß als das, was die Schüler wissen sollen. “ - Johann Wolfgang von Goethe

Dominik - španjolski

Dominik Rajačić, španjolski i slovački jezik

Nastavnik sam španjolskog jezika iz Zagreba, a u svom poslu najviše volim obostrano učenje; dok ja prenosim svoje znanje iz jezika i kulture, istovremeno učim od svojih polaznika; kroz nastavu saznajem puno o njima, ali i o sebi i svojim nastavničkim metodama. Polaznici mi pomažu da se razvijam i svakim danom budem još bolji u svom poslu.

IMG-20210216-WA0012

Tea Balta, ruski i hrvatski jezik / Stručni voditelj obrazovanja Učilišta Amor Lingua

Profesorica sam i prevoditeljica ruskog i hrvatskog jezika, zaljubljenica u jezike, književnost, umjetnost i kulturu drugih i drugačijih. Strastveni sam ljubitelj putovanja i fotografije. Vjerujem u učenje kroz iskustvo te u svojim predavanjima komunikaciju s polaznicima stavljam na prvo mjesto.

Spremni za upis?

Javite se našim obrazovnim savjetnicima na: info@amorlingua.com ili na 01/5810809