Naši profesori

Upoznajte predavače

man-in-beige-blazer-holding-tablet-computer-3184328

Visokoobrazovani profesionalci

Profesori Učilišta Amor Lingua visokoobrazovani su predavači, magistri svojih struka.

Uz visoko obrazovanje, koje je, naravno, nužno za stručnu izvedbu predavanja, profesori Učilišta Amor Lingua mladi su i entuzijastični individualci koji žele kroz nove ideje, metode poučavanja i korištenje suvremenih alata učenja, svim polaznicima približiti odabrano područje zanimanja ili strani jezik. 

„Ako se prema pojedincu odnosiš kao da je ono što treba i što može biti, on će i postati što treba  i što može biti.” (Goethe)

Upoznajte ravnateljicu i osnivačicu Učilišta Amor Lingua

Ljiljana Ladika, mag.pol.

Inspirira me ljubav, određuje znanje i vodi mašta. Tragala sam za smislom života svakim atomom svoga bića i tada sam shvatila…Ljubav i znanje su me vinule do samih zvijezda. Željela sam naučiti i otkriti toliko toga i zato vrijedi živjeti svoju ljubav.

Odlučila sam pretočiti u stvarnost ljubav, maštu i znanje te objediniti globalan pristup obrazovanja na dlanu Učilišta Amor Lingua. Povezala sam međunarodne metode s hrvatskim obrascima obrazovanja kako bih vam donijela dio Europe i povezala vas s cijelim svijetom.

Po struci sam Magistra Politologije, a slobodno vrijeme najviše volim provoditi s kćeri Laurom te psom Teddyjem. Putovanja su moja najveća strast, a Sydney omiljena destinacija. Uživam u učenju stranih jezika, upoznavanju novih ljudi i kultura, jogi, planinarenju i knjigama.

Naši profesori

Ivana Tolić - digitalni marketing + marketing

Ivana Tolić,
profesorica Digitalnog marketinga i Marketinga

Zaljubljenica u Google i sve digitalno. Iskusna ecommerce menadžerica s višegodišnjim iskustvom u online prodaji i marketingu. Po struci magistrica ekonomije, specijalizirana za marketing, osobito digitalni marketing. Svoje znanje kontinuirano godinama unaprijeđujem kroz praksu, stručne edukacije i samostalno učenje te praćenje trendova. Uvijek spremna podijeliti isto sa svima željnima novih znanja uz sistematičan pristup, prijateljski nastup i obavezno s dozom humora jer marketing u konačnici i jeste jedna ozbiljna kreativna igra J.

Ella - web dizajn

Ella Murseli
profesorica Web-dizajna

Zovem se Ella Murseli i vodim tečaj web dizajna. Smatram da je život bez mašte dosadan te da je u prednosti svatko tko si dopusti biti barem malo opušten.

U ovoj edukaciji kroz predavanja i projekt nastojim pružiti potrebno znanje i alate za vizualno oblikovanje i podizanje web stranice. Naglasak je na stilizaciji grafičkog korisničkog sučelja te svih potrebnih elemenata kako bi nastali predložak mogao zaživjeti kao funkcionalna WordPress stranica.

Kristina - EU

Kristina Samardžić, profesorica EU fondova

Po struci magistra prava, a životno zaljubljenik u sve kreativno i sve što je u nastajanju. Upravo životno me dovelo u EU fondove, koji su me doveli do velike, skrivene ljubavi- podučavanja drugih i dijeljenja svega što znam uz osmijeh i vjeru da za baš sve u životu postoji neki način.

Ivan Gnječ - filmska animacija

Ivan Gnječ, profesor Filmske animacije i strip-crtanja

Inženjer elektronike, dizajner, skulptor s višegodišnjim iskustvom u CAD dizajnu. Dugogodišnji nastavnik s iskustvom u obrazovanju. Diplomirao na Sveučilištu u Zagrebu. Kreativno izražavanje u kombinaciji s inženjerskim načinom razmišljanja dobitna je kombinacija svake vještine. Od pisanja i crtanja stripa, ilustracije knjiga i časopisa do izrade skulptura....

Doroteja - eng

Doroteja Stipčić, engleski jezik

Ja sam učiteljica iz prekrasnog grada Zagreba. Zaljubila sam se u poučavanje kada sam radila kao asistent u nastavi, nakon čega sam i započela studij i karijeru učiteljice. Volim koristiti nove metode u poučavanju. Za mene poučavanje nije samo učenje polaznika suhoparnim podacima, već i učenje kako da se izraze, steknu životne vještine i shvate kako je sami proces učenja zabavna aktivnost.
U slobodno vrijeme volim putovati, plesati, upoznavati nove ljude i učiti nove vještine.

Siniša - talijanski

Siniša Švast, talijanski jezik

Ja sam Siniša, i kao izvorni govornik, predavač sam talijanskog jezika i kulture. Tokom predavanja, učenicima nastojim približiti ljepotu i čari talijanskog jezika, Danteovog jezika, najljepšeg jezika na svijetu na jednostavan i nadasve duhovit način. Kada ne predajem i ne radim poslove farmakovigilancije, volim putovati i upoznavati kulturu i običaje drugih nacija, a ponajprije volim eksperimentirati pripremajući sa egzotična jela. Veselim se našem narednom susretu!

Marija - njemački

Marija Musulin, njemački jezik

Profesorica sam njemačkog iz Zagreba. Kako sam strane jezike učila još od najranijeg djetinjstva, oduvijek sam znala da ću biti profesorica stranog jezika. Moja je misija srušiti stereotipe o njemačkom kao teškom jeziku. U svojim predavanjima fokusirana sam na komunikaciju, te mi je gramatika samo sredstvo uspješne komunikacije. U slobodno vrijeme volim plesati salsu, šetati i planinariti.

Dominik - španjolski

Dominik Rajačić, španjolski jezik

Nastavnik sam španjolskog jezika iz Zagreba, a u svom poslu najviše volim obostrano učenje; dok ja prenosim svoje znanje iz jezika i kulture, istovremeno učim od svojih polaznika; kroz nastavu saznajem puno o njima, ali i o sebi i svojim nastavničkim metodama. Polaznici mi pomažu da se razvijam i svakim danom budem još bolji u svom poslu.

IMG-20210216-WA0012

Tea Balta, ruski i hrvatski jezik / Stručni voditelj obrazovanja Učilišta Amor Lingua

Profesorica sam i prevoditeljica ruskog i hrvatskog jezika, zaljubljenica u jezike, književnost, umjetnost i kulturu drugih i drugačijih. Strastveni sam ljubitelj putovanja i fotografije. Vjerujem u učenje kroz iskustvo te u svojim predavanjima komunikaciju s polaznicima stavljam na prvo mjesto.

Spremni za upis?

Javite se našim obrazovnim savjetnicima na: info@amorlingua.com ili na 01/5810809, 095/5491497