Srednja škola i prekvalifikacija

Pregledajte naše programe i upišite se!

Završetkom srednjoškolskog programa za jedno od zanimanja i položenim završnim ispitom polaznik dobiva završnu svjedodžbu te stječe srednju stručnu spremu koja se upisuje u radnu knjižicu.

Učilište Amor Lingua - certificiraj svoje znanje

ZA KOGA?
Srednjoškolski programi i programi prekvalifikacija namijenjeni su osobama starijim od 15 godina koje su završile osnovnu, a nisu završile srednju školu kao i osobama koje su završile srednju školu, ali žele steći novo zanimanje.

ŠTO POSLIJE?
Nakon završetka jednog od četverogodišnjih programa, polaznik se može zaposliti na novom radnom mjestu koje uključuje njegovo novo zanimanje. Također, polaznik može pristupiti polaganju državne mature i time steći uvjete za upis u neku od visokih škola ili fakulteta.

Upiši program - odaberi svoje novo zanimanje!

š0
Online Knjigovodstvo
Select english

Spremni za upis? Ili ne još?

Kliknite i upišite se preko online forme ili, ukoliko još niste sigurni koja je edukacija najprikladnija za vas, svakako kontaktirajte naše obrazovne savjetnike! Ukoliko želite provjeriti svoje znanje stranog jezika, ispunite naš online test i naši će vam jezični savjetnici pomoći u odluci odabira učenja stranog jezika!