Srednja škola i prekvalifikacija

Pregledajte naše programe i upišite se!

Srednjoškolski programi i programi prekvalifikacija Učilišta Amor Lingua prilagođeni su dobi, stečenom predznanju, vještinama i sposobnostima polaznika. Završetkom srednjoškolskog programa za jedno od zanimanja i položenim završnim ispitom polaznik dobiva završnu svjedodžbu te stječe srednju stručnu spremu koja se upisuje u radnu knjižicu.

Učilište Amor Lingua - certificiraj svoje znanje

ZA KOGA?
Srednjoškolski programi i programi prekvalifikacija namijenjeni su osobama starijim od 15 godina koje su završile osnovnu, a nisu završile srednju školu kao i osobama koje su završile srednju školu, ali žele steći novo zanimanje.

ŠTO POSLIJE?
Nakon završetka jednog od četverogodišnjih programa, polaznik može pristupiti polaganju državne mature i time steći uvjete za upis u neku od visokih škola ili fakulteta.

 

Upiši program - odaberi svoje novo zanimanje!

Upisi u sve srednjoškolske programe, doškolovanja i prekvalifikacije, traju od lipnja do listopada a nastava počinje u listopadu.

Izaberite neki od verificiranih programa:

  • Komercijalist/ica
  • Turističko-hotelijerski komercijalist/ica
  • Upravni referent/ica
  • Farmaceutski tehničar/ka
  • Fizioterapeutski tehničar/ka
š0
knjigovodstvo
Select english

Spremni za upis? Ili ne još?

Kliknite i upišite se preko online forme ili, ukoliko još niste sigurni koji je tečaj najprikladniji za vas, ispunite naš online test i naši će vam jezični savjetnici pomoći u odluci!