Škola stranih jezika

Pregledajte naše programe i upišite se!

Od početnika do naprednih govornika! Opći, poslovni, intenzivni, konverzacijski, akademski i specijalizirani tečajevi.... Izaberi između engleskog, njemačkog, talijanskog, ruskog, francuskog, španjolskog i hrvatskog jezika za strance!

Učilište Amor Lingua - obrazovanje s iskustvom

Učilište Amor Lingua ustanova je za obrazovanje s verificiranim programima učenja stranih jezika.

Programe engleskog, njemačkog, španjolskog, ruskog i hrvatskog jezika verificiralo je i certificiralo Ministarstvo znanosti i obrazovanja te Agencija za strukovno obrazovanje.

Zašto Amor Lingua?

Osim certificiranog tečaja stranog jezika u Hrvatskoj, s Učilištem Amor Lingua možete upisati i školu stranih jezika u inozemstvu!

Više od 25 godina iskustva i suradnje s međunarodnim školama stranih jezika, omogućuje svim polaznicima upis na ljetne kampove, online, opće i ubrzane tečajeve i akademske pripreme u najboljim jezičnim centrima u inozemstvu.

Kombinacija učenja stranog jezika u našoj školi i provedenih nekoliko tjedana u nekoj od država, među izvornim govornicima, garantira izvrsno znanje i savršen izgovor!

Škola stranih jezika za sve!

Jer granice poznavanja jezika su granice ljudske duše, a Učilište Amor Lingua ne poznaje granice!

Od parlaonice Dječjeg kluba Šarko za najmlađe, brojnih tečajeva za djecu, akademskih tečajeva za mlade, visokokvalitetnih tečajeva za odrasle i opuštenih tečajeva za umirovljenike – Učilište Amor Lingua nudi sve! Izaberite jezik i upustite se u avanturu!

man-in-beige-blazer-holding-tablet-computer-3184328
group-of-people-sitting-inside-room-2422294
dječja parlaonica

Spremni za upis? Ili ne još?

Kliknite i upišite se preko online forme ili, ukoliko još niste sigurni koji je tečaj najprikladniji za vas, ispunite naš online test i naši će vam jezični savjetnici pomoći u odluci!