Konverzacijski tečaj – njemački jezik

18,00 

Opis

Konverzacijski tečaj – njemački jezik

Jedan od najpopularnijih tečajeva njemačkog jezika je konverzacijski tečaj. Sve škole nude konverzacijski tečaj i mnogi polaznici se odlučuju na tu vrstu tečaja. Jezik se najbolje uči kada se koristi, a kroz konverzacijski tečaj naši polaznici će samo govoriti njemački jezik. Ovaj tečaj je savršen za sve polaznike koji žele usavršiti svoje govorne vještine na njemačkom jeziku.

Konverzacijski tečaj je tečaj jezika gdje se naglasak stavlja na govor i razgovor. Ova vrsta tečaja je puno opuštenija od drugih tečajeva. Umjesto gramatike, tekstova, sintakse, udžbenika i vježbenica, ovakva vrsta tečaja se sastoji od razgovora, diskusije, debate na neku temu. Polaznici će dobiti materijale koje će pročitati i onda na satu razgovarati, debatirati ili voditi diskusije na tu temu. Teme se određuju prema grupama i o čemu grupe žele razgovarati. Obično se čitaju knjige, komentiraju filmovi,razgovaraju o društvenim temama, hobijima polaznika i ostalim temama koje zanimaju polaznike.

Usavršite njemački jezik u ugodnoj i opuštenoj atmosferi na Učilištu Amor Lingua!

Za Vas smo pripremili pakete od 20, 40 i  60 sati.

Konverzacijski tečajevi Amor Lingue se razlikuju jer je nastava koncipirana na individualnom pristupu i odgovara potrebama i znanju svakog polaznika.

Cijena tečaja:

Individualni tečaj 1h 18 euro/h
Grupni tečaj 20h 95 euro
Grupni tečaj 40h 180 euro
Grupni tečaj 60h 240 euro