Pripreme za maturu

Pregledajte naše programe i upišite se!

Profesori s višegodišnjim iskustvom pomoći će svim maturantima u pripremi polaganja državne mature. Izaberi predmet i razinu koja ti je potrebna!

Pripreme za maturu

Pripreme u Učilištu Amor Lingua ili online iz udobnosti vlastitog doma!

Državna matura je niz ispita koji svaki maturant koji želi ići na fakultet mora položiti. Matura se sastoji od obaveznih i izbornih predmeta. Obavezni predmeti imaju dvije razine: osnovnu i višu, dok izborni predmeti imaju samo jednu razinu. Kod obaveznih predmeta uvijek se piše hrvatski jezik i matematika, dok za strani jezik se može birati između engleskog, njemačkog, francuskog, španjolskog ili talijanskog jezika. Kod izbornih predmeta odabire se onaj koji najbolje odgovara zahtjevu fakulteta ili znanju kojeg maturant ima.

Kvalitetno učenje gradiva prema tipovima zadataka kakvi se pojavljuju na maturi. Ponavljanje onoga što ste u školi već obradili, te učenje i savladavanje onoga što vas očekuje na ispitu, a u školi niste stigli obraditi.

Odabir predmeta: hrvatski jezik i književnost, pisanje eseja, matematika, pripreme za engleski ili njemački jezik, fizika, kemija… što god smatraš da ti je najviše potrebno, mi to nudimo.

Mislite da se pripreme održavaju samo u najvećim gradovima Hrvatske?
Učilište Amor Lingua obuhvaća sve!
Online povezivanje omogućuje nam da pomognemo SVIM budućim studentima iz SVIH županija.
Odlični, iskusni profesori pripremili su najbolje materijale, a ti samo trebaš pripremiti svoj laptop ili pametni telefon i javiti nam se! 🙂

pexels-photo-3182804
alexis-brown-85793-unsplash.jpg
instrukcije

Imate pitanje?

Ukoliko još niste sigurni u odabir predmeta i razine, javite se našim obrazovnim savjetnicima!