Web dizajn & Marketing

1.460,00 

Web dizajn & Marketing

Tečaj web dizajna i marketinga namijenjen je svim polaznicima koji žele postati specijalisti za internetsko oglašavanje. U 120 sati naučit ćete sve o marketing mixu i dizajniranju web stranica. Naš tečaj uvodi vas u svijet društvenih mreža i programskih jezika. Tečaj Web dizajn & Marketing namijenjen je svima – i studentima i poduzetnicima.

Opis

Web dizajn & Marketing

Web dizajn + Marketing

Marketinški stručnjaci bave se procesom planiranja i provođenja stvaranja ideja, proizvoda i usluga, određivanja njihovih cijena, promocije i distribucije kako bi se obavila razmjena koja zadovoljava ciljeve pojedinaca i organizacija. Ako te zanima istraživanje tržišta i analiziranje trendova za razvoj marketinških strategija, upiši edukaciju i postani marketinški stručnjak, za online i offline platforme.

Marketinški stručnjaci moraju pratiti trendove i biti prisutni – u tome im često pomaže služenje online platformama stoga je važno poznavati web dizajn. Web dizajn je planiranje i izrada WEB stranice. Sastavnice Web dizajna su struktura stranice, navigacija, izgled, boje, fontovi, slike, sadržaj. Web dizajner kombinira sve te elemente kako bi stvorio Web stranicu koja će biti pristupačna i lagana za korištenje krajnjem korisniku.

 

google analytics

KAKO POSTATI STRUČNJAK ZA INTERNETSKO OGLAŠAVANJE?

 • Upiši našu edukaciju i postani stručnjak za marketing koji web-dizajn ima u malom prstu.
 • Web dizajn je opširno područje planiranja i izrade Web stranice. Kao u svim poslovima, stručnjak se ne postaje preko noći. Potrebno je usvojiti određena znanja i primjenjivati ih u praksi. Kažu da se nakon 10 000 sati rada u određenom području postaje stručnjak stoga ne gubi vrijeme!
 • Postani specijalist za marketing i Community Manager koji analitički planira i prati trendove uz stalnu edukaciju. U današnjem modernom svijetu izuzetno je tražen posao oglašavanja, ovom edukacijom možete steći znanje jednako kao i iskustvo koje ćete primijeniti radeći na stvarnim projektima i time naučiti sve potrebno za pripremanje, vođenje i promoviranje kompanija.
 • Naučit ćete sve nove trendove koji su trenutno aktualni na tržištu, što vam je od velike važnosti za ovo zanimanje i poslovanje. Izrada i oblikovanje web stranice te njezin izgled i uspješnosti ovisi o čimbenicima koji utječu na nju, sve ovisi o tvojem znanju koje možeš steći edukacijom, a to su razne animacije koje dosadnu stranicu mogu učiniti uzbudljivom i zanimljivom, tehničke vještine i poznavanje web development jezika, način funkcioniranja web servera i njegovih značajki, vještine upravljanja web stranicom te izvrsne komunikacijske vještine koje su izrazito važne u ovom poslu jer komunikacija s klijentom je početak uspješnosti poslovanja.

 

KAKO TI UČILIŠTE AMOR LINGUA MOŽE U TOME POMOĆI?

Obzirom da i mi pratimo trendove za vas smo organizirali tečaj Web dizajna & marketinga!

Naši profesori, ujedno i stručnjaci web dizajna i marketinga s višegodišnjim iskustvom, pomoći će ti da savladaš osnove web dizajna, CSS, WordPress, HTML, kako kreirati, analizirati i optimizirati sjedište. Naučit ćete osnove marketinga, SEO, digitalno oglašavanje na tražilicama (Google Ads), praćenje analitike kroz Google Analytics, kreiranje oglasa i oglašavanje proizvoda te mnoge druge korisne alate koji će ti pomoći da postaneš specijalist (internet) marketinga.

 

Edukacija Web dizajn & Marketing održava se u grupi od 5 polaznika kako bi se maksimalno zadržala kvaliteta nastave! Pristup je gotovo personaliziran, ali ako ti je ipak najdraža opcija individualan tečaj 1:1 imamo i tu opciju za tebe!

Kako bi ova edukacija bila dostupna svima, organizirali smo i online tečaj. Više nema izgovora za dodatnu edukaciju!

 

Kome je edukacija Web dizajn & Marketing namijenjena?

Edukacija je namijenjena početnicima i srednje naprednim korisnicima koji se u budućnosti žele ozbiljno baviti marketingom.

Bilo da si student, mali ili srednji poduzetnik koji želi koristiti marketing u poslovanju ili možda imaš želju raditi u nekoj od agencija za marketing naša vrata su otvorena i profesori željno čekaju prenijeti svoje znanje na tebe.

 

Koja ćeš znanja steći na edukaciji Web dizajn & Marketing?

 • Savladat ćeš osnove marketinga i digitalnog marketinga
 • Naučit ćeš napraviti reklamnu kampanju za proizvod
 • Naučit ćeš razne oblike oglašavanja i koje su najbolje
 • Naučit ćeš izrađivati kampanje i oglase u Google Ads-u
 • Pratit ćeš analitiku web stranice kroz Google Analytics
 • Upoznat ćeš se s društvenim mrežama koje se trenutno najviše koriste (Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube, Tik Tok…)
 • Savladat ćeš osnove Web dizajna i obrade slike
 • Naučit ćeš izraditi Web sjedište
 • Analizirati i optimizirati ga kako bi se što bolje prikazivala na Google tražilici (SEO)
 • Naučit ćeš kako napraviti responzivni Web dizajn
 • Naučit ćeš programske jezike CSS i HTML
 • Zadnji dio tečaja bit će posvećen zaštiti na radu

 

 

Koja je lokacija edukacije Web dizajn & Marketing?

Lokacija: Sesvete, Karlovačka 2a ili udobnost tvog doma (ZOOM)!

POTREBNI DOKUMENTI ZA UPIS:

 • Domovnica ili rodni list
 • Osobna iskaznica
 • Svjedodžba završene srednje škole

 

Cijena programa: 1.460,00 euro

Po završetku tečaja za uspješno položen ispit i sve praktične zadatke tijekom nastave osigurali smo ti certifikat koji ćeš moći upisati u radnu knjižicu!